Baspass Gävle fredag morgon 2009

Friskis & Svettis Bas 45 min-pass på TORGETFredagar kl. 07:00. Nu har det skapats ett nytt pass denna säsong, det är ett morgonpass med möjlighet att köpa frukost efteråt

 

 

  Vi sömniga ragglade in i omklädningsrummen under gäspningar. Någon hade glömt att ta av sig ytterskorna och skyllde på att hon ännu inte hunnit vakna. Anslutningen var dock inte så illa, 18 fysiskt närvarande damer (inkl ledaren Ulrika Nilsson) och 2 herrar placerade sig utmed väggarna. Musiken startade litet oväntat med en religiös bit ”Gyllene morgon”med anspelning på det tidiga klockslaget. Övriga bitar var också annorlunda och ganska mjuka med tanke på en snäll inledning på dagen. Efter passet får de som ville köpa frukostbiljetter för 30 kr vilket var helt klart en positiv överraskning. Vi gick efteråt uppför en trappa försedd med mysiga värmeljus och sedan hade Ulla Söder dukat upp en underbart god frukost med färskt inköpt bröd från Bodins. Framdukat var många nyttiga läckra bröd samt pålägg i form av tomater, gurka, paprika, melon, korvar, leverpastej, vanlig ost, mjukost mm.. Det fanns vatten med te och pulverkaffe samt juice att välja mellan och vi njöt alla i fulla drag. Även de som hade tränat i gymmet fick samma möjligheter. Det var en mycket trevlig inledning av veckans sista arbetsdag./Lisse-Lotte Danielson.

 

 

 

 

Schema Jympa & Övrig gruppträning 31 augusti – 20 december 2009.

 

SCHEMA

 

 

Monk möter – 2 februari 2009.Friskis & Svettis i Gävle fyller 25 år i år. Det tänker man fira med en stor medlemsfest i höst. Lasse Molin är ordförande i föreningen som nu har över 7 250 medlemmar och fullt tryck på verksamheten.

Klicka på nedanstående bilder …. och på Pilen Bakåt i Explorers övre vänstra hörn om du vill återgå och klicka på nästa bild i större format.

 

 

Torget-lokalen.

 

 

Finns det några fler skribenter från “gympa-golvet” som kan skriva om någon ledare som ni gillar extra mycket? Visst vore det väl roligt om vi kunde ge våra ledare och funktionärer litet extra draghjälp för att visa att Gävle håller sig långt framme när det gäller aktiva motionärer? Inte heller kostar det flera miljoner att försöka platsa som årets gympa-stad 🙂

Skriv ner någonting och skicka detta i ett mail till

lisse-lotte@danielson.be

Då lägger jag in era inlägg på dessa sidor. Vill ni inte underteckna med hela namnet så räcker det med förnamnet.

Snälla – skriv något om följande pass:

Medel- och Intensivpass, Puls/bas- och medel, Station/bas och medel, Spincykling, Aerobics, Step, Jympa med redskap, Ki-Balans-, -Yoga och -Box, Vattenjympa, Skivstång, Bräda, Ung/dans, Senior, Danspasset, Core, Familjelek, Bas/tjejer och från fler pass om jag har glömt något.

Kolla på Friskis & Svettis egna GÄVLE-inslag. (PDF-filer)

 

 

Prova även på följande fantastiska pass (i den mån de fortfarande finns kvar kommande säsong förstås).

 

Åldern är inte alls något hinder. Möt ANN-MARIE ÖHLIN aktiv senior-motionär!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top