Kära Vandaler, läs detta… – Insändare

 

 

klotter1

Insändare i Arbetarbladet 2015-10-04

 

 

Kära vandal. Innan du klottrar eller gör sönder något här, läs detta:

Att vara busig ger en adrenalinkick, we get it, men om du nu gör det du tänkt göra här så var medveten om det du startar…

Vi går fram ett par år… Allt du nu ser är betong.

  • nej, du är inte i fängelset, du är på exakt samma plats som nu. Den enda skillnaden är att allt är gjort av betong. Kanske finns det inga träd kvar heller, troligtvis är det galler för alla fönster. Vet du varför?

 

Jo, för att kommunen orkar inte bry sig mer. De väljer att bygga allt i betong för att de är hållbart och billigt då de vet att det snart kommer att klottras ner och förstöras.

Är det här verkligen ett samhälle du vill leva i? När kommunen slutat bry sig, kommer polisen också att göra det. De orkar inte åka ut flera gånger om dagen för att jaga klottrare, de behövs till viktigare saker.

 

Och när inte polisen bryr sig vad händer då? Jo, ett sådant samhälle är paradiset för kriminella. Folk kommer inte att våga gå ut på kvällen eller kanske ens dagen. Folk kommer att leva i rädsla. Är de verkligen vad du vill att dina föräldrar och framtida barn ska få leva i? Tänk till.

 

Barnen

 

Gör något bättre av denna kväll/natt.

Och kom ihåg, alla kan lyckas!

 

The next generation

————-

Publ. 2015-10-04 av Lisse-Lotte Danielson för Gavledraget.com

Kommentera gärna vad du tycker om detta längst ned på denna sida där det står Starta diskussionen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top