Insändare – Kom med positiva förslag!

Insändare

Nu syns det mer än väl hur Arbetarbladets skribenter ser på problematiken som finns i Sverige även om man inte vill se den.

 

Under veckan som politikerna i Almedalen har talat har tidningen skrivit väldigt mycket om egna utvärderingar som mestadels har handlat om SD. Mycket mörka bilder om vad SD står för och deras historik.

 

Men snälla ni som skriver. Kan ni åtminstone försöka att förmedla lite från den verklighet som vi faktiskt lever i – i dag i Sverige. Med en invandrings-/asylpolitik som inte fungerar. Varför fungerar inte det? Hjälp till att komma med förslag på lösningar för Sverige och inte bara måla upp en skräck för SD.

 

Låt oss själva få tycka det vi vill – det är demokrati och allas rättighet.

 

Kom med förslag på till exempel hur löser man bostadskrisen när politikerna har gjort det till prestige? Hur löser man segregationen? Hur löser man problemen för alla unga killar som kommit hit och förväntas bli involverade i vårt samhälle utan att få vetskapen om hur vi lever och hur våra lagar fungerar?

 

Jämställdhet och demokrati borde ni prioritera i spalterna och ge förslag på bra saker att göra i samhället. Sätt er ner och tänk ut något bra för alla som är vilsna i samhället idag och bidra med något positivt.

 

Skit i att stå med armarna i försvarsställning och sluta engagera er med ilska över SD. Låt läsarna slippa se det. Då kommer nog fler prenumeranter till er.

 

Desiree

Gå till startsidan!


Publ. av Lisse-Lotte Danielson 2016-07-16 för Gaveldraget.com.

Kommentera gärna vad du tycker om detta längst ned på denna sida där det står Starta diskussionen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top