MORA TRÄSK – Rocken kommer från Gävle….

 

Den  nystartade Facebook-gruppen  ”Du vet att du är från Gävle om” …. ökar nu lavinartat här i Gävle och består redan 2012-06-27 av 8.446 medlemmar efter att ha funnits under endast  2 veckor.

 

I denna grupp diskuteras olika Gävlehändelser och miljöer. Bl a nämner man Mora Träsk och hoppas att dessa kan göra en ny inspelning här. Själv hade jag bara hört talas om Barnuppträdandet typ ”Nu ska vi gå på Tigerjakt…” etc  och nämnde detta. 

 

 

 

 

 

 

 

En medlem i gruppen svarade då ”försiktigt” att det var nog inte riktigt dessa barnuppträdanden som övriga insändare menade utan snarare perioden före då de spelade rock. Samtidigt gav han mig länken till ett smakprov på detta

 

 

 

Eftersom jag tycker att även denna musik är toppen vill jag absolut dela med mig länken här till er övriga.      (sätt på högtalarna…)

 

MORA TRÄSK – Rocken kommer från Gävle…

 

 ———————-

Måste i övrigt  kommentera att det finns så MÅNGA ROLIGA människor i Gävle MED MASSVIS AV HUMOR som jag inte hade en aning om tidigare. Jag skrattar många gånger när jag läser de olika inläggen.

 

Varför inte gå med i denna grupp? Jag ser  i mitt statistikprogram att även många som bor på helt andra orter också gör egna inlägg och läser  här…

 

Vi måste riktigt sätta Gävle på kartan tycker jag!

———————-

juni 27, 2012

Sammanställt av lisse-lotte@danielson.be

Related Articles

Lisse-Lotte Danielson

Här finns mer information om Lisse-Lotte. Läs mer..

Leave a comment

name*

email* (not published)

website