Kan man tanka sin båt här i Gävle, vi hittar ingen information om detta?

 

Lasse Halvarsson skriver i dagens Gefle Dagblad Söndag 3 augusti 2014 att kommunens växel, som i sin tur hade fått frågan, om man kan tanka sina båtar här i Gävle? Frågeställaren kunde inte alls finna någon information.

 

Jag blir litet full i skratt med tanke på att vi vill saluföra oss som en fantastiskt vacker och fin sjöstad vilket vi också ÄR.   Detta ger tyvärr båtfolket signal om att de är välkomna HIT  – däremot ingen garanti om att de kan ta sig HÄRIFRÅN.

 

Det är absolut ingen kritik mot kommunens medarbetare, hade jag själv arbetat där skulle jag definitivt inte heller ha tänkt på detta.

 

Nu hade Lasse turligt nog ett bra svar:

  • -Jo man kan tanka på Fliskär. Där kan man få köpa diesel, bensin med olika kontokort, tanka vatten, el och tömma toa-tanken.

 

Kanske kommunen uppdaterar sin webbsida litet snabbare nu när det både står i tidningen och på nätet.  Trots semestertider med brist på personal eller, – på grund av semestertider med mycket båtfolk ute!

 

Vi får alla hjälpas åt att vara Gävleambassadörer och locka hit mycket folk att gästa och besöka oss. VÄLKOMMEN OMBORD (för att åka åt båda hållen).

 

Lisse-Lotte Danielson – Gavledraget

Publicerat 2014-08-03

————————-

 

Related Articles

Lisse-Lotte Danielson

Här finns mer information om Lisse-Lotte. Läs mer..

Leave a comment

name*

email* (not published)

website