Uppdrag Sverige när turen kom till Gävle

 

Fredagen den 24 april 2009 hände det mycket spännande saker i Gävle, vädret var som en härlig varm sommardag med massor av solsken och hela centrum var fyllt av glada lyckliga människor!

Mix Megapol hade direktsändning på Gallerian Nian.

 

 

Pär Lernström samtalar här med de två som hittade den hemliga pärmen (vid Gudinnan) efter att ha följt 4 ledtrådar. Dessa två var Christine Bokström (i nedre högra hörnet) samt Anna Brolin-Amré (i övre vänstra hörnet). I slutändan vann Anna men båda kämpade tappert och var mycket duktiga.

Pärs medarbetare skulle bl a leta fram en av Gävles läckerheter men när hon kom med en kycklingkorv nobbade han och skyllde på att det kunde vara glas i den (tydligen gillar han inte kycklingkorv)!

Det var även Karaoke bredvid och vem hittar vi där om inte f d Furuviksbarnet Nils Axelsson som verkligen sjöng mycket bra till flickornas förtjusning – hör hans röst (han har varit med i Lilla Melodifestivalen 2008)! Se Furuviksbarnens veteranförening!

 

 

Vi fortsatte turen till Mingel & Bar som nu har byggt om och har en av stan´s fräschaste uteserveringar. En annan nyhet där är att nu får man själva komponera sin egen önskesallad. Uteserveringen var fylld av unga, vackra och glada personer.

 

 

 

En härlig dag med andra ord!

———————————–

Fotat och sammanställt av Lisse-Lotte Danielson.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top