Facebooks Henrietta, Leif, Sonia och Sören.

 

 Foto: Helena Björklund.

Även Gunilla Gotthold ingår då hon var brudnäbb vid bröllopet.

 

Henrietta och Leif Andersson har båda varit flitiga medlemmar i Facebookgrupen ”Du vet att du är från Gävle om...”.  och där ingår även Sonia och Sören Eriksson.

 

Jag hoppas verkligen att de även går med i den andra gruppen “Vi som tycker Gävle var finare förr...” Där skulle de hitta många fler minnen från sin ungdomstid här i Gävle.

 

Upptäckte i GDs artikel 17 april 2015 att de fyra nu även varit gifta i 50 år. Bara detta är fantastiskt och värt att fira.

 

—-

 

Som ung var Henrietta med om den stora otäcka Branden på Brynäs 1959.

Hon hade sparat material från tidningarnas arikel till vår Gävlehistoria. Dessutom år både Henrietta och Leif våra största bilspecialister som har informerat oss om bilmärken, årtal etc. Har genom alla år inte sett att de missat någon efterfrågad  information på det området.  Henrietta som äldst var den första av dem som fick sitt körkort.

 

De har haft raggarbilar och veteranbilar som hela tiden gått som en röd tråd i deras liv. Idag äger Sonia och Sören en Chevrolet-26 och en Chevrolet Bel Air-57 och Henrietta och Leif har en Chevrolet -31, Cherolet Impala -60 och en Oldsmobil – 48.

 

Det måste vara fantastiskt att vara så fina vänner efter alla år och fortfarande dela detta gemensamma intresse, stort GRATTIS!

 

Jag har själv varit arbetskamrat med Henrietta på Lantmäteriet och känt henne under många år och kan därför intyga att hon var mycket kunnig även där.

 

Lisse-Lotte Danielson

—-

Public. 2015-04- av Lisse-Lotte Danielson för Gavledraget.com

Kommentera gärna vad du tycker om detta längst ned på denna sida där det står Starta diskussionen!

Related Articles

Lisse-Lotte Danielson

Här finns mer information om Lisse-Lotte. Läs mer..

Leave a comment

name*

email* (not published)

website